Ecusoane termoadezive tesute

ecusoane termoadezive tesute

Pentru o aplicare extrem de usoara chiar si pe produse deja realizate firma noastra recomanda folosirea unui badge sau a unor ecusoane termoadezive tesute. Acest tip de ecusoane termoadezive tesute sunt realizate in acelasi mod ca si ecusoanele simple insa materialul netesut este inlocuit cu un material termoadeziv. Aceste ecusone se pot atasa oricarui produs textil cu ajutorul unei prese de termotransfer .

Ecusoane termoadezive tesute – caracteristici

Acest tip de ecusoane termoadezive tesute pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se poate indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea acesta pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi aceste ecusoane termoadezive tesute sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor ecusoane termoadezive tesute. Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii pentru acest ecuson termoadeziv. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Executam la comanda si alte variante de ecusoane termoadezive tesute, in afara de acest ecusoane tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute tip damask (sau high definition), etichete marimi tesute.

Producem de asemenea si :

Pentru orice intrebari referitoare la acest tip de ecuson termoadeziv tesut, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site in sectiunea de contact.