Ecusoane tesute clasice

ecusoane tesute clasice

Aceste ecusoane tesute clasice au la baza o eticheta tesuta de inalta definitie. Pe aceasta eticheta tesuta li se ataseaza pe spate un material netesut, cu scopul de a intarii structura astfel obtinuta. Ulterior se va realiza decuparea ecusonului – la cald sau cu laser – la dimensiunea si forma dorita de clientii nostrii.

Ecusoane tesute clasice – caracteristici

Acest tip deecusoane tesute clasice pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea acestea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi acest tip de ecusoane tesute clasice sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor tip de ecusoane tesute clasice. Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Executam la comanda si alte tipuri de ecusoane tesute clasice , in afara de acest tip de ecusoane tesute clasice, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute tip damask( sau high definition), etichete autoadezive tesute.

Firma noastra produce de asemenea si :

Pentru orice intrebari referitoare la acest tip de ecusoane tesute clasice, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site, care se afla in sectiunea de contact.