Ecusoane tesute

Ecusoane tesute

Aceste ecusoane tesute sunt produse astfel incat sa aiba un finisaj neted al suprafetei de design, suprafata care este susutinuta pentru a da rigiditate . Acest produs este finisat cu o margine cusuta.

Avantajele acestor esusoane tesute sunt reprezentate de faptul ca puteti avea o definire a detaliilor mai mare, chiar si a detaliilor mai mici, pentru a da o definire mai clara. Un ecuson tesut poate incorpora pana la  noua culori, dar oferim de asemenea si varianta aurie sau argintie a cusaturilor pentru a va face design-ul cat mai atractiv.

Deoarece a existat si va exista in continuare o nevoie a persoanelor de a afisa apartenenta la o anumita organizatie, fie ca vorbim de un club sportiv ( in calitate de fan ), de un club privat, de o societate comerciala  – din diverse zone ca : zona industriala, a transportului si curieratului, din zona de servicii, de unitati medicale , unitati scolare sau universitare, echipamentele personalizate sunt cele care produc acest efect.

Unul din cele mai simple moduri de personalizare il reprezinta aceste ecusoane tesute. Acestea exista in una din cele trei variante : ecusoane normale, ecusoane termoadezive sau ecusoane cu velcro. Desi sunt confundate de foarte multe ori cu broderia, aceste ecusoane tesute sunt un tip de etichete de sine statatoare ce se aplica la o data ulterioara pe articolele de imbracaminte spre deosebire de broderie care se realizeza prin brodarea cu echipamente speciale, a modelului dorit direct pe produs.

Avantajele pe care le au aceste ecusoane tesute fata de alte modalitati de personalizare precum printul sau broderia :

  • spre deosebire de broderie, aceste ecusoane tesute au o definitie superioara a detaliilor
  • ecusoanele tesute au un numar mai mare de culori fata de un print normal
  • aceste ecusoane tesute au o rezistenta in timp a materialului si a culorilor foarte buna fata de alte obiecte promotionale
  • in cazul variantei termoadezive de ecusoane tesute, acestea au modalitati de aplicare foarte facile