Ecusoane velcro tesute

Ecusoane tesute cu velcro pe spate

In cazul in care doriti sa achizitionati acest tip de ecusoane velcro tesute, trebuie sa stiti ca acesta poate fi pus si scos de pe un produs oricand este necesar sau este nevoie. Putem sa realizam acest tip de ecusoane tesute prin atasarea benzii velcro peste un ecuson simplu.

Ecusoane velcro tesute – caracteristici produs

Acest tip de ecusoane velcro tesute pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi acest tip de ecusoane velcro tesute sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestui tip de ecusoane velcro tesute. Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Ecusoane tesute velcro multe ecusoane tesute

Executam la comanda si alte tipuri de ecusoane tesute, in afara de ecusoane velcro tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete imprimate tip satin, etichete tesute tip damask (sau high definition), etichete autoadezive tesute, panglici tesute, lanyard-uri tesute, tragatoare de fermoar tesute clasice si umplute.

Producem de asemenea si :

Pentru orice intrebari referitoare la acest tip de ecusoane velcro tesute, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site.