Etichete autoadezive tesute

Etichete autoadezive tesute

Etichete autoadezive tesute – sunt folosite in mod obisnuit pentru obiecte care nu sunt expuse spalarii. Covoare, mobila si diverse tipuri de incaltaminte. Aceste etichete nu dispar daca obiectele sunt purtate sau obiectele sunt spalate.

Aceste etichete autoadezive tesute reprezinta solutia ideala pentru etichetarea de saltele, covoare, incaltaminte sau a altor produse de marochinarie. Aceste tipuri de etichete tesute se folosesc cu succces si pentru etichetari temporare in cadrul unor evenimente luand forma de insigna sau ecuson.

Caracteristici etichete autoadezive tesute

In cazul in care doriti sa aplicati pe produse dumneavoastra etichete tesute care nu au coasere, firma noastra va poate oferi etichete autoadezive tesute de inalta definitie . Acest tip de etichete se folosesti mai mult in industria de marochinarie si de incaltaminte , dar si pentru produse textile variate . Aceste etichete autoadezive tesute se livreaza in rola, pretaiate la dimensiunile solicitate de catre client.

Toate aceste etichete marimi pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi acesteetichete marimi sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

Producem de asemenea si :

Pentru orice intrebari referitoare la etichetele autoadezive tesute, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site.

Etichetele sunt taiate sau pot veni sunt forma de role. Indoiturile pentru acestea nu sunt posibile.

Atuci cand nu eveti timp sa coaseti etichetele adezive sunt solutia perfecta pentru dvs. Aceste etichete adezive sunt usor de aplicat.