Etichete damask tesute (inalta definitie)

Etichete damask tesute

Etichetele tip damask reprezinta cea mai fina varianta de etichete tesute. Acest lucru este recomandat prin detalii foarte clare si atingerea foarte fina. Modalitatile in care pot fi taiate acest tip de etichete sunt urmatoarele: la cald, cu ultrasunete, iar modalitatea de indoire poate fi laterala, centrala, diagonala .

Etichete damask tesute sau high deffinition tesute

Cele mai folosite tipuri de etichete tesute sunt aceste etichete damask. Etichete damsk – au o calitate foarte mare a detaliilor si sunt foarte fine atunci cand intra in contact cu pielea.

Atunci cand cautati etichete de calitate, etichetele din damask sunt cele mai potrivite datorita calitatii foarte inalte, a rezistentei mari si a faptului ca sunt foarte fine. In plus, acest tip de etichete tesute redau detaliile extrem de bine si sunt foarte fine si luxuriante.

Toate aceste etichete damask pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi aceste etichete damask tesute sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor etichete damask tesute . Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Executam la comanda si alte tipuri de etichete, in afara de etichete damask tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute autoadezive.

Producem de asemenea si :

Pentru orice intrebari referitoare la etichetele autoadezive tesute, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site.