Etichete marimi tesute

Etichete marimi tesute

Aceste etichete marime tesute sunt utilizate pentru identificarea marcii dar si pentru a oferi informatii cu privire la dimensiuni, compozitia materialului, originea acestuia, modelul existent sau instructiuni aferente de spalare. O alta functie a acestora este utilizarea acestor etichete marime doar in scopuri decorative pe articole de imbracaminte.

Etichete marimi tesute – tipuri

  • de marca
  • instructiuni de spalare
  • de compozitie
  • decorative

Tipurile de materiale folosite pentru etichete marimi pot fi urmatoarele: tafta, satin, poliester sau bumbac.

Toate aceste etichete marimi pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi acesteetichete marimi sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

Pentru noile variante de etichete, mai ales pentru etichetele care se folosesc la hainele pentru dame, va recomandam producerea de etichete marimi care sa aiba margini tesute. Acestea, daca sunt aplicate mai ales in zona gatului, datorita acestor margini tesute ale etichetelor vor impiedica eventualele zgarieturi pe care celelalte tipuri de modele le-ar putea produce.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor etichete marimi tesute . Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Aceste etichete contin informatii despre marimi ( de exemplu S, XL, 12) precum si materialul din care sunt fabricate articolele de imbracaminte (exemplu 95%  bumbac), dar si locul de fabricatie al produsului (Fabricat in U.E.) .Aceste etichete marimi tesute contin si informatiile necesare pentru ingrijirea produsului.

Caracterisitici etichete marimi tesute

 

  • sunt produse antialergice
  • etichetele sunt moi si nu zgarie pielea
  • culoarea este rezistenta la spalari de pana la 100 grade Celsius