Etichete satin imprimate

Etichete satin imprimate

Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete, si care poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general acesta se gaseste in varianta de fundal alb sau negru. Acest tip de etichete este foarte rezistenta la spalare, fierbere, spalere chimica, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichete satin imprimate – Caracteristici

Toate aceste etichete satin imprimate pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi aceste etichete satin imprimate sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor etichete satin imprimate. Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de culoare pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Executam la comanda si alte tipuri de etichete, in afara de etichete satin imprimate, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute autoadezive, etichete tesute tip damask (sau high definition).

Producem de asemenea si :

  • ecusoane termoadezive tesute,
  • ecusoane tesute clasice,
  • tragator de fermoar tesut clasic,
  • tragator de fermoar umplut( sau tip pillow),
  • panglici tesute,
  • lanyard tesut.

Pentru orice intrebari referitoare la etichetele satin imprimate, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site.

Atunci cand cautati un produs moale, lucios si cu un look vintage, aceste etichete imprimate satin sunt ceea ce cautati. De asemenea, acest tip de eticheta imprimata este foarte utilizata pentru hainele pentru copii.