Etichete taffeta tesute

Etichete taffeta tesute Atelierul de tesut

Etichete taffeta tesute – nu sunt la fel de robuste ca alte tipuri de etichete tesute, dar atunci cand cautati un tip de eticheta simplu, mai putin scump, pentru a il folosi pentru genti, palarii, esarfe si altele articole textile, etichetele taffeta sunt exact ceea ce aveti nevoie. Finisarile pe care le oferim : indoire centrala, indoire laterala, indoire diagonala. Aceste etichete taffeta reprezinta cele mai economice etichete tesute disponibile cu un pret mult mai scazut decat etichetele din damask sau satin.

Caracteristici etichete taffeta tesute

Toate aceste etichete taffeta tesute pot fi taiate la rece, la cald, cu ultrasunete, cu laser si se pot indoi la capete, la mijloc, la 90°, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc. Procesele aditionale pe care le pot suferi acesteetichete marimi sunt urmatoarele: lipire la cald sau stantare.

De asemenea clientul poate opta si pentru varianta „high definition” a acestor etichete taffeta tesute . Aceasta varianta presupune o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat, ceea ce confera o mai mare acuratete modelului si imaginii, rezultand culori mult mai vii. Anumite materiale ca satinul sau damascul, ar putea fi mixate pana la opt variante de culori printr-o singura trecere prin masina.

Producem de asemenea si :

  • ecusoane termoadezive tesute,
  • ecusoane tesute clasice,
  • tragator de fermoar tesut clasic,
  • tragator de fermoar umplut( sau tip pillow),
  • panglici tesute,
  • lanyard tesut.

Pentru orice intrebari referitoare la etichetele taffeta tesute, sau orice alt produs realizat de firma noastra, nu ezitati sa ne contacti prin formularul de contact prezent pe site.

Etichete taffeta tesute- sunt etichete tesute din polyester care sunt folosite datorita preturilor mici si pentru produse uzuale. Acestea sunt potrivite pentru accesorii si imbracaminte de exterior.

Etichete taffeta tesute –  sunt cele mai economice etichete tesute disponibile si cu un pret mai scazut decat al etichetelor din damask sau satin.