Etichete tesute

Etichete tesute damask tafetta

Pentru industria textila , aceste etichete tesute dau articolelor de imbracaminte nota finala si reprezinta numele si logo-ul companiei care le-a produs, cat si informatiile necesare unui prim contact !
Aceste etichete tesute produse de firma noastra ofera profunzimea excelenta a detaliilor reproduse si placerea deosebita a atingerii.
Dorim ca eforturile echipei noastre sa reflecte experinta si excelenta, astfel incat sa transformam etichetele tesute pe care le doresti intr-o opera de arta  de la inceput si pana la sfarsit .

Oferim urmatoarele tipuri de etichete tesute

Etichete tesute tip damask (sau cu inalta definitie)
Cea mai fina varianta de etichete tesute este reprezentata de etichetele tip damask. Acest lucru este recomandat prin detalii foarte clare si atingerea foarte fina. Modalitatile in care pot fi taiate acest tip de etichete sunt urmatoarele: la cald, cu ultrasunete, iar modalitatea de indoire poate fi laterala, centrala, diagonala .

Etichete imprimate tip satin
Satin-ul este un material moale, care are un aspect perlat pe una sau pe ambele fete, si care poate fi imprimat pe una sau pe ambele fete. In general acesta se gaseste in varianta de fundal alb sau negru. Acest tip de etichete este foarte rezistenta la spalare, fierbere, spalere chimica, umiditate si temperaturi ridicate.

Etichete tesute tip taffeta
Etichetele taffeta nu sunt la fel de robuste ca alte tipuri de etichete tesute, dar atunci cand cautati un tip de eticheta simplu, mai putin scump, pentru a il folosi pentru genti, palarii, esarfe si altele articole textile, etichetele taffeta sunt exact ceea ce aveti nevoie. Finisarile pe care le oferim : indoire centrala, indoire laterala, indoire diagonala. Aceste etichete taffeta reprezinta cele mai economice etichete tesute disponibile cu un pret mult mai scazut decat etichetele din damask sau satin.

Etichete tesute autoadezive
Etichetele tesute autoadezive sunt cea mai buna optiune pentru clientii care doreste sa adauge brand-ul lor pe articolele de imbracaminte pe care le produc fara volumul mare de munca pe care il implica etichetele tesute sau imprimate. Recomadam aceste etichete pentru acesi clienti care isi fac griji ca brand-ul lor va fi rupt sau taiat de pe hainele pe care le produc. Prin transferul la caldura brand-ul ramane pentru foarte multe spalari si nimeni nu poate sa il rupa.

Etichete tesute pentru marimi
Pentru orice marime pentru articole textile de care aveti nevoie, va stam la dispozitie cu stocul nostru in varianta de culoare alba sau neagra.

Oferim toata gama de etichete tesute personalizate din poliester sau bumbac. Marginile acestor etichete pot fi: tesute, taiate ultrasonic, taiate la cald. Pentru noile modele, mai ales pentru etichetele care se folosesc la imbracamintea pentru dame, noi recomandam producerea de etichete cu margini tesute. Acestea, daca sunt aplicate mai ales in zona gatului, datorita acestor margini tesute impiedica eventualele zgarieturi pe care celelalte modele le-ar putea produce.