Lanyard tesut

Lanyard tesut

Lanyard tesut

Cautati ceva diferit fata de un lanyard imprimat? Ati gasit locul potrivit pentru asta. Firma noastra realizeaza acest tip de lanyard tesut personalizat. Aceste lanyard-uri personalizate sunt realizate dintr-un polyester gros in culoarea aleasa de clientii nostrii. Apoi design-ul dvs. este tesut direct in materialul lanyard-ului facand-ul un lanyard de calitate ridicata. Un lanyard care rezista si pe care veti fi madrii sa il aratati.

Lanyard tesut – acesta este varianta de lanyard care ofera cea mai mare perioada de utilizare. Acesta rezista excelent in timp, iar culorile raman aceleasi chiar si dupa spalarea lanyard-ului.

Caracteristici lanyard tesut

In cazul unui lanyard care este tesut pe ambele fete se poate realiza personalizarea atat pe fata cat si pe verso – cele doua fete putand avea personalizari diferite. Numarul de culori prin care pot fi personalizate lanyard-urile poate ajunge la 8. Pentru varianta de lanyard tesut simpla fata, in general numarul de culori de personalizare este limitat la o culoare sau maxim doua.

Acest lanyard realizat de catre firma noastra sunt fabricate din polyester tesut si sunt potrivite pentru text sau logo-uri simple.

Acest lanyard tesut masiv are o atingere solida, care difera mult de lanyard-urile imprimate, facandu-le mult mai atragatoare. Firma noastra furnizeaza acest tip de lanyard in scopuri industriale, cu o grafica care nu dispare in timp. Acestea sunt livrate impreuna cu clip de declansare de calitate. Daca doriti schimbarea acestuia puteti alege dintre marea varietate de clipuri si accesorii. Aceste lanyard-uri se pot tese cu un design repetat si cu spatiu intre ele pe toata lungimea lanyard-ului sau se poate face o singura grafica pe tot lanyard-ul.

Acest tip de lanyard  tesut personalizat poate tine o viata intreaga! In functie de tipurile de aplicare pe care le poate avea lanyard-ul putem tese logo-ul sau mesajul specific direct in material siruri de caractere sau imagini clare. In general pentru tipul de lanyard tesut mai subtire se pot obtine logo-uri tesute la rezolutie mult mai mare, iar pentru acel tip de lanyard tesut lat logo-ul va avea o rezolutie mai mica.

Acest tip de lanyard tesut sport in principiu sunt proiectate pentru sport sau activitati care se desfasoara in are liber. Cele mai mult lanyard-uri tesute sport au ca accesoriu suplimentar un inel de cauciuc pentru a putea transporta bauturi in flacoane.