Panglici tesute

Panglici tesute

Avantajul principal al acestor panglici tesute este faptul ca latimea, culoarea de fond, si culorile de personalizare se realizeaza conform specificatiilor clientilor nostri, ceea ce duce la o personalizare 100% originala. Mai mult, firma noastra poate realiza personalizari cu pana la 8 culori, iar panglica tesuta astfel obtinuta are o rezistenta maxima in timp.

Caracteristici panglici tesute

Aceste panglici tesute sunt realizate pe razboaie de tesut speciale ce permit realizarea unor benzi sau panglici de cea mai inalta definitie. Clientul poate alege culoarea dorita pentru fond cat si culorile dorite pentru¬† personalizare. Personalizarea panglicilor poate fi pana la 8 culori. Aceste panglici tesute astfel obtinute sunt realizate conform specificatiilor clientului si au o „durata de viata” excelenta.

Suntem orientati pe design-uri de panglici cat mai interesante si intr-o gama larga de culor. Dorim sa implinim toate nevoile de impachetare, decorare si de crafiting aici la Atelierul de Tesut. Daca aveti ca pasiuni cusutul, realizarea de rochii, brodatul si multe altele, suntem siguri ca veti gasi o panglica care sa adauge acea nota speciala ultimelor dvs. proiecte.

Impachetati-va cadourile cu paglici tesute si cu o funda. Adaugati un strop de culoare ultimelor proiecte pentru decorarea casei cu cateva panglici tesute si alte ornamente.

 

Executam la comanda si alte tipuri de produse tesute, in afara de aceste panglici tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute tip damask (sau high definition), etichete marimi tesute.

Producem de asemenea si :