Tragator fermoar tesut clasic

Tragator fermoar tesut clasic

Firma noastra produce tragatoare fermoar de calitate inalta care ating cerintele clientilor nostrii si care sunt de asemenea potrivite bugetului dvs. Ne straduim sa oferim cel mai inalt nivel de serviciu pentru clienti in cel mai scurt timp.

Atunci cand alegeti firma noastra pentru a produce acest tragator fermoar tesut clasic, lucrati cu personal care are experienta in domeniu si care poate lucra cu orice tip de design pentru a crea un tragator fermoar personalizat 100% la cel mai bun pret pentru clientii nostrii.

Cu acest tragator fermoar tesut adaugati stralucire oricarui produs care are nevoie de un fermoar. Acesta paote fi folosit pentru promovarea produselor dar si ca element de decor.

In momentul in care doriti sa beneficiati de toate variantele de culori disponibile pentru produsele tesute, va recomandam sa va orientati catre un tragator fermoar tesut. Astfel aveti avantajul de a potrivi eticheta tesuta pentru articolele dumneavoastra de imbracaminte cu acest tragator tesut, realizand o personalizare unitara.

Caracteristici tragator fermoar tesut clasic

Dimensiunile acestui tip de tragator fermoar tesut clasic sunt la cerere. Dimensiunile folosite in mod uzual sunt de 10-15 mm latime si 70-80 mm lungime.

Culorile acestui tragator fermoar tesut sunt la cererea clientilor nostri. Acestia au posibilitatea de a alege din stocul nostru cu peste 500 nuante de fire.

Personalizarea unui tragator fermoar tesut poate fi facuta  in tesatura, pe o fata sau ambele fete. Tragatoarele de fermoar sunt produse astfel incat sa fie direct aplicate produslui dvs.

 

 

 

 

Executam la comanda si alte variante de produse tesute, in afara de acest tragatoare de fermoar tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute tip damask (sau high definition), etichete marimi tesute.

Producem de asemenea si :