Tragator fermoar tesut umplut

Tragator fermoar umplut plin

Firma noastra produce o varianta speciala de tragator fermoar tesut si anume tragatorul tesut umplut sau tip perna( Pillow ). In momentul in care se adauga fibre speciale in interiorul unui tragator fermoar tesut realizat in constructie tubulara, se poate obtine volum. Prin acest procedeu tragatorul capata forma de perna. Personalizarea acestui tragator fermoar tesut poate fi facuta pe ambele fete.

Caracteristici tragator fermoar tesut umplut

  • dimensiunile pe care le poate avea acest tragator fermoar  sunt la cererea clientilor nostri. In mod uzual acestea sunt de 10-15 mm latime si 70 – 80 mm lungime.
  • culorile disponibile pentru acest tragator fermoar umplut sunt la cerere
  • personalizarea acestui  tragator fermoar umplut poate fi in tesatura o fata sau ambele fete

Pentru orice informatii referitoare la etichete tesute, ecusoane tesute, panglici tesute sau lanyard tesut, nu ezitati sa ne contactati.

Tragator fermoar tesut umplut – reprezinta un accent excelent pentru orice obiect vestimentar care are nevoie de un fermoar. Tragatoarele de fermoar sunt facute cu un design customizat la o calitate foarte ianlta. Firma noastra incorporeaza  design-ul clientului intr-un tragator de fermoar care sa aduca stil obiectului pe care este adaugat.

Tragator fermoar tesut umplut – poate fi folosit pentru foarte multe obiecte si poate fi adaugat produselor care sunt realizate de un alt designer. Un tragator fermoar este de obicei achizitionat pentru hanorace, jachete, bagaje, jucarii, genti si multe alte obicte. Tragatoarele de fermoar sunt o modalitate foarte bune pentru a identifica brand-urile si pentru a promova produsele unei companii.

Executam la comanda si alte variante de produse tesute, in afara de acest tragatoare de fermoar tesute, si anume: etichete tesute pentru marimi, etichete tesute din taffeta, etichete tesute tip satin, etichete tesute tip damask (sau high definition), etichete marimi tesute.

Producem de asemenea si :